Velkommen til VVS Comfort

VVS Comfort er en frivillig, landsdækkende kæde af autoriserede VVS-firmaer med butik, udstilling og serviceafdelinger fordelt over hele landet, der samarbejder for det erklærede mål, at blive branchens stærkeste brand og forbrugernes foretrukne valg indenfor rådgivning, levering og installation af individuelle badeværelsesløsninger og rigtige energiløsninger – hvad enten det drejer sig om deludskiftninger eller totalløsninger.

I vores webshop finder du alt inden for VVS-produkter til badeværelset, køkkenet, bryggerset og energirigtige løsninger. Vores webshop er e-mærket, så ved du at du kan handle trygt og sikkert. Og du har 30 dages returret på alle ordrer.

Bag hver VVS Comfort-butik står en professionel autoriseret VVS-installatør, som er din garanti for sikkert arbejde, og som kender alle produkter fra de førende mærkevareleverandører, som han dagligt selv installerer, og derfor kan garantere kvaliteten af dem. I vores VVS-butikker rundt omkring i Danmark, kan du de fleste steder se og røre produktet, inden du beslutter dig. Du finder den nærmeste VVS Comfort forhandler her.

VVS Comfort er også eksperter på energi og ventilation, og er dit lokale energicenter, hvor en autoriseret VVS-installatør kan rådgive dig om moderne og miljørigtige løsninger inden for bl.a fjernvarme, gas, sol- og jordvarme, varmepumper og meget mere.

Hovedkontor:

VVS Comfort
Sindalsvej 15A
8240 Risskov
Telefon: 86 15 45 50
info@vvscomfort.dk
vvscomfort.dk

Telefonen er åben:
Mandag-torsdag 8.00 – 16.00
Fredag 8.00 – 15.00

Bank
:
Jyske Bank 5061 100949-4
CVR: 31491363